Categories
Blog

E-visum aanvragen op Turkse luchthaven is straks niet meer mogelijk!

Het was voorheen nog mogelijk om op de luchthavens in Turkije het visum te kopen, binnenkort is dat niet meer mogelijk.Ter plaatse een visum aanvragen zal dus niet meer mogelijk zijn.

De Turkse overheid adviseert reizigers om vooraf het visum online aan te vragen. De lange wachtrijen en de doorstroming op het vliegveld willen ze op op die manier bevorderen, daarnaast is het online aanvragen van het visum goedkoper.

Het is nog niet bekend per wanneer de Turkse overheid de nieuwe regelgeving in gaat voeren, op dit moment kan op sommige luchthavens het visum nog wel gekocht worden. Zodra de exacte datum van de nieuwe regelgeving bekend is zullen wij deze publiceren.

Geldigheidsduur paspoort

Het is belangrijk dat u een identiteitskaart heeft waarvan de geldigheidsduur tot 60 dagen na verloop van uw visum geldig zijn, kortom uw identiteitskaart moet nog negen maanden geldig zijn bij uw vertrek naar Turkije.

Visum aanvragen

eeft u een visum nodig voor Turkije?

Via deze site kunt u een visum aanvragen, de gehele aanvraag is verzorgd en u ontvangt binnen 24 uur uw evisa.